Execution Only 

Je betaalt bij een Execution Only Hypotheek alleen voor de uitvoering (execution). De kosten die altijd bij het sluiten van een hypotheek horen, zoals voor een notaris, blijf je houden. De Hyptheekmakelaar.nl biedt hypotheekbemiddeling zonder de kosten van hypotheekadvies. 

Hoe werkt Execution Only?

Execution Only is geschikt voor iemand die precies weet wat hij wil. En ook over voldoende kennis beschikt van de regels en risico’s van verschillende hypotheken. Wil je jouw hypotheek zelf regelen? Houd er dan rekening mee dat je jouw eigen keuzes moet maken betreft:

  • Welke hypotheekvorm het beste bij je past
  • Een korte of lange rentevaste periode 
  • Wel of geen overlijdensrisicoverzekering

Je kunt met de aanvraag bezig zijn wanneer het jou uitkomt. Via ons hypotheekaanvraag portal kun je de benodigde documenten uploaden wanneer jij dat wilt. De Hypotheekmakelaar.nl werkt met een helder stappenplan en waar nodig nemen we jou graag bij de hand. Zo zorgen we meteen vanaf het begin voor transparantie over de procedure en de kosten.

Heb je tijdens het traject vragen? Bij ons krijg jij een persoonlijke begeleider toegewezen die al jouw vragen kan beantwoorden.

En heb jij een keuze gemaakt welke hypotheek je wilt? De Hypotheekmakelaar vraagt deze dan voor jou aan bij één van onze verschillende hypotheekaanbieders

Wat kost een execution only hypotheek?

De Hypotheekmakelaar.nl regelt jouw Execution Only aanvraag al vanaf € 490,-. Benieuwd naar alle tarieven? Zelf uw hypotheek afsluiten via internet? Maak dan gebruik van Execution Only.