Execution Only 

U betaalt bij een Execution Only Hypotheek alleen voor de uitvoering (execution). De kosten die altijd bij het sluiten van een hypotheek horen, zoals voor een notaris, blijft u houden. De Hyptheekmakelaar.nl biedt hypotheekbemiddeling zonder de kosten van hypotheekadvies. 

Hoe werkt Execution Only?

Execution Only is geschikt voor iemand die precies weet wat hij wil. En ook over voldoende kennis beschikt van de regels en risico’s van verschillende hypotheken. Wilt u uw hypotheek zelf regelen? Houd er dan rekening mee dat u uw eigen keuzes moet maken betreft:

  • Welke hypotheekvorm het beste bij u past
  • Een korte of lange rentevaste periode 
  • Wel of geen overlijdensrisicoverzekering

U kunt met de aanvraag bezig zijn wanneer het u uitkomt. Via ons hypotheekaanvraag portal heeft kunt u benodigde documenten uploaden wanneer u dat wilt. De Hypotheekmakelaar.nl werkt met een helder stappenplan en waar nodig nemen we u graag bij de hand. Zo zorgen we meteen vanaf het begin voor transparantie over de procedure en de kosten.

Heeft u tijdens het alsnog traject vragen? Bij ons krijgt u een persoonlijke begeleider toegewezen die al uw vragen kan beantwoorden.

En heeft u een keuze gemaakt welke hypotheek u wilt? De Hypotheekmakelaar vraagt deze dan voor u aan bij één van onze verschillende hypotheekaanbieders

Wat kost een execution only hypotheek?

De Hypotheekmakelaar.nl regelt uw Execution Only aanvraag al vanaf € 490,-. Benieuwd naar alle tarieven? Zelf uw hypotheek afsluiten via internet? Maak dan gebruik van Execution Only.