Zelf Hypotheek Afsluiten

Door zelf een hypotheek bij de Hypotheekmakelaar.nl af te sluiten bespaart u een hoop kosten. U hoeft namelijk geen advieskosten te betalen. Wanneer u zelf een hypotheek afsluit bent u namelijk verantwoordelijk voor alles vanaf advies tot aan het regelen van een notaris. Dit wordt ook wel Execution Only genoemd. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder en maken gebruik van meer dan 30 verschillende hypotheekaanbieders.

Door ons ruime aanbod kunt u zelf een hypotheek afsluiten tegen een scherpe rente en een scherp tarief. Zo bepaalt u zelf de keuze voor een hypotheek. UiterZo kunt u zelf kiezen welke hypotheek het beste bij uw situatie past! Daarnaast betaalt u achteraf en zijn wij transparant in over de kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan door verborgen kosten.

Waarom zelf een hypotheek afsluiten?

Zelf een hypotheek afsluiten is interessant voor u als u veel kennis heeft over hypotheken, goed op de hoogte bent van de regels en risico’s en het prettig vindt om dit online te regelen. Onze portal is voor een hypotheekaanvraag is 100% veilig. Zo kunt u alles zelf regelen en de benodigde documenten uploaden wanneer het u uitkomt.

Sluit nu zelf een hypotheek af bij de Hypotheekmakelaar.nl en u bent verzekerd van deskundige begeleiding. U krijgt bij ons een vaste begeleider die u persoonlijk begeleid bij alle vragen tijdens het traject. Met deze persoonlijke begeleiding maken we u het zo makkelijk mogelijk en kunnen we elke stap uitleggen. U kunt echter geen advies vragen aan de begeleider. 

Sluit nu zelf uw hypotheek af bij de Hypotheekmakelaar.nl

Dus beschikt u voldoende kennis over hypotheken en wilt u een hoop besparen op uw hypotheekaanvraag? Kies er dan voor om uw hypotheek zelf af te sluiten bij de Hypotheekmakelaar.nl! Benieuwd wat u maximaal kunt lenen? Bij ons kunt ook online uw hypotheek berekenen