Execution only hypotheek

Hypotheekbemiddeling zonder de kosten van hypotheekadvies

Een Execution Only hypotheek is interessant voor jou:

  • Als je voldoende kennis hebt over verschillende hypotheken, fiscale vereisten en over de hypotheek die je af wilt sluiten
  • Als je veel geld wilt besparen bij het afsluiten van een hypotheek
  • Als je zelf verantwoordelijk wilt zijn voor de keuze van jouw hypotheek

Zelf Hypotheek Afsluiten

Door zelf een hypotheek bij de Hypotheekmakelaar.nl af te sluiten bespaar jij een hoop kosten. Je hoeft namelijk geen advieskosten te betalen. Wanneer jij zelf een hypotheek afsluit bent je namelijk verantwoordelijk voor alles vanaf advies tot aan het regelen van een notaris. Dit wordt ook wel Execution Only genoemd. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder en maken gebruik van meer dan 30 verschillende hypotheekaanbieders.

Door ons ruime aanbod kun jij zelf een hypotheek afsluiten tegen een scherpe rente en een scherp tarief. Zo bepaal jij zelf de keuze voor een hypotheek. Je kunt zelf kiezen welke hypotheek het beste bij jouw situatie past! Wij zijn transparant over de kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan door verborgen kosten.

Waarom zelf een hypotheek afsluiten?

Zelf een hypotheek afsluiten is interessant voor jou als je veel kennis hebt over hypotheken, goed op de hoogte bent van de regels en risico’s en het prettig vindt om dit online te regelen. Onze portal voor een hypotheekaanvraag is 100% veilig. Zo kun je alles zelf regelen en de benodigde documenten uploaden wanneer het jou uitkomt.

Sluit nu zelf een hypotheek af bij de Hypotheekmakelaar.nl en je bent verzekerd van deskundige begeleiding. Je krijgt bij ons een vaste begeleider die jou persoonlijk begeleid bij alle vragen tijdens het traject. Met deze persoonlijke begeleiding maken we het jou zo makkelijk mogelijk en kunnen we elke stap uitleggen. 

Sluit nu zelf jouw hypotheek af bij de Hypotheekmakelaar.nl

Dus beschik jij over voldoende kennis over hypotheken en wil jij een hoop besparen op jouw hypotheekaanvraag? Kies er dan voor om jouw hypotheek zelf af te sluiten bij de Hypotheekmakelaar.nl! Benieuwd wat je maximaal kunt lenen? Bij ons kun je ook online jouw hypotheek berekenen